Τα έπιπλά μας

Έπιπλα για καθιστικό και τραπεζαρία

Για την επίπλωση και τη διακόσμηση του καθιστικού σας μελετείστε προσεκτικά το χώρο σας. Σκεφτείτε επίσης το στυλ επίπλων που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Προτιμάτε κλασσικά ή μοντέρνα έπιπλα, ή ένα συνδυασμό και των δύο; Μία διακόσμηση λιτή ή περισσότερο περίτεχνη; Οι καναπέδες μπορούν να τοποθετηθούν αντικριστά ή τα γωνιακά σαλόνια ταιριάζουν περισσότερο στο χώρο σας;

Τέλος, υπάρχει χώρος για τραπεζαρία; Τρώτε συχνά με φίλους; Δείτε τα προϊόντα μας και πάρτε ιδέες για το καθιστικό και την τραπεζαρία σας από μία μεγάλη γκάμα επίπλων που διαθέτει η εταιρεία μας.

Έπιπλα για κρεβατοκάμαρα και γραφείο

Μέσα από τη μεγάλη συλλογή από κρεβατοκάμαρες ανακαλύψτε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας. Κρεβάτια κλασικά ή μοντέρνα, με στρώματα ανατομικά, κομοδίνα, ευρύχωρες ντουλάπες και πρακτικές σιφινιέρες.

Παιδική κρεβατοκάμαρα

Για την παιδική κρεβατοκάμαρα μπορείτε να διαλέξετε μεμονωμένα έπιπλα όπως κρεβάτια με άνετα στρώματα, κομοδίνα, γραφεία και βιβλιοθήκες, ή ολοκληρωμένες συνθέσεις κρεβάτι-γραφείο-βιβλιοθήκη για μικρότερους χώρους.

Γραφείο

Για το γραφείο θα βρείτε σε μας έπιπλα γραφείου με προσεγμένη εργονομία, με συρτάρια που κλειδώνουν ή ξεχωριστές συρταριέρες και θέση για υπολογιστή, καθώς και ανατομικά καθίσματα με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους.

Μικροέπιπλα

Δείτε τα πρακτικά μικροέπιπλα από τη μεγάλη συλλογή μας. Πολυντούλαπα για το μπάνιο, παπουτσοθήκες με ράφια ή καλάθια που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας.

Συλλογή επίπλων για εξωτερικό χώρο

Έπιπλα εξωτερικού χώρου για τον κήπο ή τη βεράντα σας, κούνιες, ξαπλώστρες, σαλόνια από μπαμπού, ρατάν ή πλαστικό, τραπέζια και καρέκλες με ζωηρά χρώματα και μοντέρνα σχέδια.

Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης διάφορα άλλα μικροέπιπλα που κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη, όπως καλόγεροι και καθρέφτες που, με τα καλαίσθητά σχέδιά τους, δίνουν άλλη πνοή στη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Κατασκευή ιστοσελίδας: SITE MAKERS | copyright ©2012 taepipla.gr | SEO - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων